Werk in Uitvoering

Professionele partner

Schildersbedrijf Geurt Jansen BV heeft voor toelevering van producten en diensten een directe samenwerking met Brillux. Zij ondersteunen Geurt Jansen in vele taken voor optimale en professionele realisatie van projecten. De synergie is kwaliteit, iets waar beide bedrijven dan ook met trots voor staan.

Een perfect woon-werkklimaat

Tijdens het werken met verf, latex, muurverf, voorstrijkmiddel of wandlijm komen er vluchtige stoffen vrij. De professionele schilder is met ventilatie en persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens het werk beschermd tegen deze uitstoot. Maar ook als het werk gereed is en de lagen gedroogd zijn kunnen er vluchtige stoffen aan materialen ontsnappen. De uiteindelijke gebruiker van de ruimte kan hier last van hebben. Door producten uit het Vita assortiment te gebruiken veroorzaken deze stoffen geen overlast meer. Veiliger werken en wonen met Vita producten.

De voorstrijkmiddelen, muurverven en wandlijmen uit het Vita assortiment van Brillux zorgen door het uitsluiten van conserveringsmiddelen, weekmakers en oplosmiddelen voor een gezond woon-werkklimaat.