Voor wie

Bedrijven

Geurt Jansen werkt voor bedrijven als aannemers, vastgoedbeheerders, recreatiebedrijven, zorginstellingen en woningcorporaties.

Deze bedrijven bouwen, beheren en verhuren vastgoed. Zij besteden het schilderwerk, glaswerk en de afwerking van hun nieuwbouw, verbouw en renovatie graag aan Geurt Jansen uit.

Particulieren

Particulieren vinden hun weg naar Geurt Jansen met wensen over hun interieur en exterieur. Zij kunnen terecht voor advies over onderhoud, schilderwerk, spuitwerk, verf, behang, stucwerk, betonlook voor wand en vloer, vloeren, beglazing en afwerking. Van advisering over duurzaam onderhoud van het exterieur, creatieve voorstellen voor het interieur tot re-styling van de complete woning, de expertise van Geurt Jansen zal hierin voorzien. 

Vervolgens worden er keuzes gemaakt over diensten, materialen en kleuren waarna een realistische kostenbegroting gemaakt wordt. Na akkoord zijn klanten en opdrachtgevers gegarandeerd van optimale levering, uitvoering en realisatie. Geheel ontzorgd met alle routines onder 1 dak. Niet voor niets zegt Geurt Jansen; Kwaliteit is een Keuze.

Vereniging van eigenaars

VvE’s kunnen terecht voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het appartementengebouw. Met de expertise en het advies van Geurt Jansen worden meerjarige onderhoudsplanningen en begrotingen gemaakt. Door de duurzame inzet van onderhoud wordt de waarde van het vastgoed beschermd en voldoet de VvE aan de huidige wet- en regelgeving.

Overheden

Overheden besteden het onderhoud van hun gebouwen zoals gemeentehuizen, scholen, kazernes en buurthuizen uit aan Geurt Jansen omdat zij gegarandeerd willen zijn van jarenlange expertise, duurzame inzet van personeel en bedrijfsmiddelen met aandacht voor MVO.