Binnen- en buitenschilderwerk

Is uw woning, villa of appartement toe aan een professionele schildersbeurt? Schildersbedrijf Geurt Jansen heeft zich gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderwerkzaamheden, ook voor particulieren en V.v.E’s.

U kunt het door ons op een professionele wijze laten beschermen tegen de alledaagse weer- en milieu-invloeden. Voorkom onnodige onderhoudskosten door te lang te wachten met onderhoud, schakel uw vakman op tijd in! Wij kunnen u op dit gebied uitstekend adviseren.

Is uw huis of appartement toe aan een fris en nieuw gezicht? Vanwege onderhoud of renovatie of omdat u gewoon zin heeft in een andere kleur of nieuw behang. Natuurlijk wilt u dat het werk dan snel en professioneel wordt uitgevoerd. Kwalitatief goed schilderwerk geeft u niet alleen meer woongenot, maar zorgt ook voor behoud van de waarde van uw huis of appartement. Denk daarom aan Schildersbedrijf Geurt Jansen. Wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering in de periode die u wenst en met zo weinig mogelijk overlast. Muren, plafonds, wanden, deuren en kozijnen worden weer strak in de verf gezet.

Schildersbedrijf Geurt Jansen verzorgd naast schilderwerk ook steigers, timmerwerk en andere bijkomstige werkzaamheden.

 

En we doen nog meer: