Over ons

Onze site is under construction!

History Geurt Jansen

Ons familiebedrijf is al bijna honderd jaar oud. Geurt Jansen BV is een schildersbedrijf dat is opgericht in 1927 en daarmee het oudste schildersbedrijf van Ermelo. Ons bijna eeuwoude bedrijf heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om uitblinkend schilderwerk en hoogwaardige afwerking en doet dat graag met verve(n).
Drie generaties meesterschilders is uitgelopen op een overvloed aan vakmanschap kennis en ervaring. Dit geeft een mooie voorsprong aan opdrachtgevers en werknemers. Opdrachtgevers profiteren van duurzame advisering over (planmatig)onderhoud, afwerking, materiaalgebruik, kleuren, realistische begrotingen en optimale uitvoering. Voor de medewerkers vertaald het zich in gedegen opleiding en ondersteuning. Gezamenlijk voor klanten werken aan de mooiste resultaten. Niet voor niets zeggen wij; Kwaliteit is een keuze!
Schildersbedrijf Geurt Jansen BV levert schilderwerk, wandafwerking, beglazing, onderhoud en beschikt over een spuiterij voor zowel spuitwerk in de werkplaats als op locatie.
Werken worden verricht voor bedrijven, particulieren, VvE’s, overheid en woningbouwverenigingen.